Vuokrattavissa ympäri vuoden lomailuun tilava (129 m2) hyvin varusteltu sähkölämmitteinen vapaa-ajan asunto Ranta-Heikkilä. Kohde sijaitsee puhtaan ja kalaisan Keitele-järven rannalla Pyhälahdessa. Talo rakennettu v. 1993, laajennettu 2002 ja pintaremontoitu 2018.

Päärakennuksessa tupakeittiö ja neljä makuuhuonetta. Huoneissa 8 makuupaikkaa (5 vuodetta ja 3 varavuodetta) sekä käytettävissä yksi vauvan häkkisänky. Olohuoneessa varaava puulämmitteinen takka. Sisäsauna puulämmitteisellä kiukaalla ja suihkuhuone. Talossa myös ns. kuraeteinen varusteiden kuivausta varten. Sisä Wc. TV, radio, DVD, lautapelejä, ja ilmainen WIFI (valokuitu).

Pihapiirissä puulämmittinen rantasauna kesäkäyttöön, grillikota ja koiramökki ulkotarhalla. Autokatoksessa paikat kahdelle autolle. Pihapiirissä runsaasti tilaa ulko-oleiluun ja pelailuun. Ranta sopiva lastenkin uintiin. Soutuvene käytettävissä. Oman veneen vesillelasku mahdollisuus 1 km päässä ja vierasvenepaikka 0,5 km päässä Pyhälahden satamassa. Vierailumahdollisuus hevostilallamme.

Lähistöllä myös elokuvateatteri Navettakino, www.navettakino.fi

Tutustu kohteseen Ranta-Heikkilä ja varaa:

Konneveden matkailupalvelut www.visitkonnevesi.fi