Vuokrattavissa ympäri vuoden lomailuun tilava (129 m2) hyvin varusteltu sähkölämmitteinen vapaa-ajan asunto Ranta-Heikkilä. Kohde sijaitsee puhtaan ja kalaisan Keitele-järven rannalla Pyhälahdessa. Talo rakennettu v. 1993, laajennettu 2002 ja pintaremontoitu 2018.

Päärakennuksessa tupakeittiö ja neljä makuuhuonetta. Huoneissa 8 makuupaikkaa (7 vuodetta ja 1 varavuode) sekä käytettävissä yksi vauvan häkkisänky. Olohuoneessa varaava puulämmitteinen takka ja ilmalämpöpumppu. Sisäsauna puulämmitteisellä kiukaalla ja suihkuhuone. Talossa myös ns. kuraeteinen varusteiden kuivausta varten. Sisä Wc. TV, radio, DVD, lautapelejä ja ilmainen WIFI (valokuitu).

Pihapiirissä puulämmitteinen rantasauna kesäkäyttöön (kunnostettu 2020), grillikota ja koiramökki ulkotarhalla. Autokatoksessa paikat kahdelle autolle. Pihapiirissä runsaasti tilaa ulko-oleiluun ja pelailuun. Ulkopeleistä löytyy mm. sulkapallopeli, petangue, mölkky, tikkataulu ja kolmen korin frisbeegolf rata. Tukeva pihakalusto 8:lle. Ranta sopiva lastenkin uintiin. Soutuvene käytettävissä. Oman veneen vesillelasku mahdollisuus 1 km päässä ja vierasvenepaikka 0,5 km päässä Pyhälahden satamassa. Vierailumahdollisuus hevostilallamme.

Lähistöllä myös elokuvateatteri Navettakino, www.navettakino.fi

Varaukset:


Konneveden matkailupalvelut www.visitkonnevesi.fi